Vaart het veer?
Het veer vaart momenteel niet.


KLIK HIER voor de locatie op kaart

De strijd tegen COVID-19 zit er helaas nog niet op. Daarom gelden enkele beperkingen op en rond het veer zodat de veiligheid voor de passagiers maar ook voor de bemanning kan gegarandeerd worden. De veerdienst maakt onderdeel uit van het openbaar vervoer. Moet je niet noodzakelijk het veer nemen, ga zeker te voet of spring op de fiets. Probeer ook de spitsuren te vermijden als het kan. Zo is er meer ruimte voor wie geen alternatief heeft.

Zorg voor elkaar!
Hou 1,5 meter afstand van elkaar als je wacht op de veerboot.
Draag een mondmasker op de loopbrug en het ponton, terwijl je wacht, op de veerboot en tijdens het afstappen. Ben je ouder dan 12 jaar? Dan ben je verplicht om een mondmasker te dragen.
Wat is een goed mondmasker? Een mondmasker bedekt je neus en mond en is gemaakt volgens de specifieke richtlijnen.
Heb je geen mondmasker? Als je geen mondmasker hebt, bedek je neus en mond dan met een sjaal die je twee keer om je gezicht kan draaien of een buff of een bandana waarbij je de neus en mond ook met minimaal twee laagjes stof kan bedekken. Een kwalitatief mondmasker wordt wel sterk aangeraden. Lees er hier alles over.
De veerboot wordt regelmatig gepoetst.


Voor deze veerdienst:
maximum 30 personen waarvan maximum 10 fietsen per overvaart

 

Veerdienst tussen de Paul Orbanpromenade en het natuurreservaat.

 

Uurregeling

Winter: 1 oktober 2020 tot en met 31 maart 2021 - KLIK HIER voor detail. De veerdienst vaart in de week van 9 tot 15 november enkel op woensdag en in het weekend.

 

Veerdienst voor maximaal 50 personen (waarvan maximaal 20 met de fiets).

Tijdelijke uitval van de veerdienst door overmacht is mogelijk.

 

Afdeling KUST is volop bezig met de werken voor de stormvloedkering op rechteroever in Nieuwpoort. Voor de veerdienst verandert er niets. Wel zal de toegang naar het oosterstaketsel afgesloten blijven tot het einde van de werken aan de stormvloedkering. Het agentschap Natuur en Bos voorziet via de dienstweg een tijdelijk pad om tot aan de vuurtoren en de duinovergang naar het strand te wandelen.