2010 07 05 werkbezoek Vlaams minister Crevits aan MDK

Op maandag 5 juli 2010 bracht Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Hilde Crevits een werkbezoek aan het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust in Oostende.
Minister Crevits maakte er kennis met de werking van het Maritiem Reddings- en Coördinatiecentrum en ze kreeg uitleg over de veiligheid en reddingen op zee waarbij ook de op dit ogenblik in aanbouw zijnde nieuwe reddingsboot voor Oostende werd toegelicht door VLOOT.
Het werkbezoek werd afgerond met een bezoek aan ‘Ter Streep’ en toelichting over de hydrografische metingen die met dit vaartuig gebeuren in opdracht van afdeling Kust.  Tijdens de vaartocht was er ook een ontmoeting met het metekind van mevrouw Crevits, ‘Ravelingen’ - het VLOOT-vaartuig dat instaat voor het loodsentransport en op 30 maart 2010 werd gedoopt te Oostende.
Meer foto’s kunt u hier bekijken.

Logo Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust