VLOOT doet mee aan de ENECO CLEAN BEACH CUP op zondag 24 maart 2019, u toch ook?


Omdat we milieu hoog in het vaandel dragen, in 2015 zelfs de Duurzaamheidsprijs van de Vlaamse Overheid ontvingen en verder willen meestrijden tegen de vervuiling van zeeën en stranden door plastiek, neemt VLOOT op de eerste zondag van de lente deel aan de grote strandschoonmaak. Graag doen we een warme oproep om samen met familie en vrienden zo talrijk mogelijk aanwezig te zijn.

Afspraak om 14.30 uur in de PHARE EAST waar eerst getrakteerd wordt op een kop koffie of chocolademelk. Omstreeks 17 uur geeft professor Colin Janssen een uiteenzetting die ons confronteert met wetenschappelijke feiten over de wereldwijde problematiek van plastiekvervuiling en hoe het met onze Noordzee gesteld is. Professor Janssen is geen onbekende voor VLOOT. Hij is ondervoorzitter van het VLIZ en destijds naast VLOOT en het VLIZ een van de grote verdedigers en wetenschappelijke steunpilaren rond de bouw en latere inzet van het zeewetenschappelijk onderzoeksvaartuig SIMON STEVIN.

Inschrijven kan tot 20 maart 2019 tot uiterlijk 12.00 uur via e-mail naar ilse.bailleul@mow.vlaanderen.be. Breng familie en vrienden mee en schrijf hen mee in via VLOOT. Vermeld bij de inschrijving duidelijk jouw naam en de namen van de personen die je meebrengt. Tussen de deelnemers die via VLOOT inschrijven, worden door VLOOT een aantal topfotoboeken van Tom D’Haenens over de Vlaamse kust verloot.

Afspraak: 24 maart 2019 om 14.30 uur @ PHARE EAST - Ostend Sailing / Halve Maandijk 4, 8400 Oostende. Neem de trein naar Oostende en de Raveel-veerboot naar de rechteroever. Meer info ook via Eneco Clean Beach Cup.

VLOOT dab behoort tot het agentschap MDK.

Nike Air Jordan 1 Retro

12-3-2019