Speciale dag met de meters van VLOOTschepen!


Op zaterdag 26 september brachten 9 meters van VLOOTschepen een bezoek aan de WANDELAAR. Ook hun partners waren uitgenodigd. In de voormiddag bracht gezagvoerder Kurt Quartier en zijn team hen met de WIELINGEN naar de westpost, waar ze konden kennismaken met de verschillende aspecten van de beloodsingsoperaties. Aan boord van de WANDELAAR werden ze rondgeleid door kapt. Dennis Brys en namen ze een lichte lunch. In de namiddag voeren ze terug richting Oostende.

Op deze speciale editie van de jaarlijkse meet & greet waren aanwezig:

An Bulcke en Paul Breyne
Anne Kuijer en Jan Strubbe
Marleen Raveel-De Muer
Elisabeth Houben en Axel Buyse
Viviane Persoons en Herman Bliki
Helen Notario en Jacques D’Havé
Ilse Hoet en Mick De Valck
Ann De Roeck en Yves Declercq
Francine Vervenne en Hugo Morel

Chantal Stragier was een van de verhinderde meters maar bezocht haar metekind WESTERSCHELDE enkele weken geleden (zie het nieuwsitem hierover).

Marieke Vervoort was er ook bijzonder graag bij geweest, maar werd door de aanwezige meters niet vergeten. Ze vulden het tijdens de havendag reeds ingezamelde geld voor de vzw Pinnochio, die Marieke zelf in het hart draagt en alle steun geeft, verder aan tot meer dan 1000 euro.

Beelden vindt u hier.

Alle VLOOTmeters:

An Bulcke, Ann De Roeck, Anne Kuijer, Anne-Marie Duytschaever, Chantal Stragier, Elisabeth Houben, Francine Vervenne, Helen Notario-D’Havé, Hilde Crevits, Ilse Hoet, Ingrid Lieten, Joke Schauvliege, Kathleen Bernaert, Marieke Vervoort, Marijke Verboven, Marleen Demuer, Monique Jansen, Myriam Wellens, Sylvie Ricour, Viviane Persoons, Wivina Demeester-De Meyer
 

Nike Air Max

28-9-2015