Antwerpen

Tweede familiedag: Antwerpen, the place to be!


De week voor de familiedag, was het wat bang afwachten wat de weergoden op zaterdag 19 oktober 2013 voor ons in petto zouden hebben. Uiteindelijk werd het een mooie, maar vooral droge dag. Een leuke maritieme sfeer op een mooie locatie langs de Schelde: een tweede geslaagde familiedag met 215 deelnemers!

Tussen 13.30 uur en 16.30 uur bezochten de VLOOTmedewerkers samen met hun familie de VLOOTlocatie Antwerpen. Er kon een kijkje genomen worden aan boord van de ZEESCHELDE, een stevige boeienlegger met een zeer krachtige blusinstallatie. Een aantal collega’s gaven uitleg over de toch wel belangrijke taken van het vaartuig. Uiteraard was dit niet het enige dat te beleven viel. Met de PIERRE PETIT, het nieuwste hydrografische vaartuig, de HONDIUS en de VEREMANS konden kleine tochtjes gemaakt worden op de Schelde.

Een ‘bolleke’ met een dampende worst zorgde voor heel wat keuvelende groepjes mensen. Ook de kinderen hadden het naar hun zin tijdens de knopenworkshop. De scouts leerden hen maritieme knopen leggen. De muziekgroep zorgde ook voor heel wat ambiance.

Ook nu mogen we de organisatie en de collega’s die aan boord de dienst verzekerden niet vergeten… bedankt!

Enkele beelden vindt u hier.

21-10-2013