Kleine swath langszij de Wandelaar

Raad van bestuur van Wandelaar Invest aan boord van swaths


Op woensdag 24 april 2013 verzamelde de voltallige raad van bestuur van Wandelaar Invest nv voor een transit naar de WANDELAAR. Ali Gzom, gezagvoerder van de tenderswath WESTERSCHELDE, bracht hen met zijn team naar het beloodsingsgebied buiten Oostende. Yves Goossens (algemeen directeur VLOOT), Herman Van Driessche (COO VLOOT) en Frank Aerssens (CTO VLOOT) vergezelden hen. Ook Joost Declerck (Promotor Business to Government bij Belfius, maar vooral ook één van de “founding fathers” van het project), Paul Moeyaert (adviseur aan de raad van bestuur) en Nele Degraeuwe (Senior Investeringsmanager Infrastructuur PMV en secretaris van de raad) sloten aan.

Kapt. Marc Boterberg en zijn staf verwelkomden de leden bij aankomst aan boord van de WANDELAAR, waarna zij zich in de conference room terugtrokken voor een vergadering. Na de lunch te hebben genomen aan boord maakten de bestuurders verder kennis met de operationele activiteiten aan boord. Ze stapten ook opnieuw over op een tenderswath om enkele beloodsingen mee te maken, scheepten ook in aan boord van een jol en kregen een uitgebreide rondleiding aan boord van de WANDELAAR.

In de namiddag voeren zij terug richting Oostende.

Enkele beelden vindt u hier.

Raad van Bestuur Wandelaar Invest nv: Roger Roels (voorzitter), Christiaan De Block (COO Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen), Guy De Ceuster (CEO Belfius Lease nv), Peter Verstuyft (voorzitter Brabo cvba), Jacques D’Havé (administrateur-generaal MDK).

8-5-2013