Nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de VLOOTcollega’s in Antwerpen!


Woensdag 13 september 2017 is gestart met de verhuis van de VLOOTcollega’s in Antwerpen uit het zogenaamde kasteel en bijhorende annex aan de Tavernierkaai waar ze jaren lang hun werkstek hadden.  De collega’s namen hun intrek in het gerenoveerd nieuw ingericht ‘IMALSO-gebouw’ dat zich op linkeroever aan de Thonetlaan 102 in Antwerpen bevindt. 

De nieuwe werkplek bevindt zich op 500 meter van de steiger van het Sint-Annaveer op linkeroever waar ook de VLOOTvaartuigen hun ligplaats hebben.  Dit biedt uiteraard een groot voordeel om de afstand tussen ‘wal en schip’ korter te maken.

De 15 ‘administratieve’ VLOOTcollega’s hebben zich intussen geïnstalleerd op het gelijkvloers van een modern nieuw ‘open landscapebureau’. De laatste dozen worden nog uitgepakt en ook het magazijn moet nog verder op punt gesteld worden.   Het boeienterrein en de ligplaats van de ZEESCHELDE blijven voorlopig op rechteroever zolang de tijdelijke veerdienst Sint-Annaveer actief is.

In het IMALSOgebouw zijn ook andere collega’s van MDK werkzaam waaronder Vlaamse Hydrografie van afdeling KUST en LOODSWEZEN.

Sfeerfoto’s van ons nieuw kantoor kan men hier terugvinden.

Contactinfo VLOOT Antwerpen vindt u hier.

Nike Products

14-9-2017