Veerdienst vaart voor MNM Strafste School 2017


De radiozender MNM heeft 20 finalisten gekozen om deel te nemen aan de Strafste School 2017 van Vlaanderen en Brussel. Op 26 april 2017 heeft VLOOT daarbij haar steentje bijgedragen om te zorgen voor een speciale oversteek voor een groep leerlingen uit het Sint-Jorisinstituut uit Bazel. Ze mochten uitzonderlijk de veerboot JAN VAN EYCK versieren en een live band voorzien wat een leuke sfeer met zich meebracht.

De kinderen probeerden de jury te overtuigen dat hun school toch wel straf en grensoverschrijdend is doordat o.a. een groot aantal leerlingen elke dag deze veerdienst neemt om naar school te gaan. De jury werd warm ontvangen en heeft met veel plezier meegevaren met de veerdienst Hemiksem – Bazel om nadien door te rijden naar hun school waar nog meer activiteiten gepland stonden.

Van een ‘coole’ school gesproken…

Op 4 mei 2017 wordt bekendgemaakt wie de felbegeerde trofee zal winnen met een bijhorend live radiofeest! Alle duimen omhoog voor het Sint-Jorisinstituut uit Bazel. Knap werk van de leerlingen en leerkrachten!

Foto’s van deze sfeervolle overtocht vind je hier terug.

Meer informatie vind je via de website van MNM.

26-4-2017