Talrijke opkomst voor familiedag bij VLOOT


Op zaterdag 18 februari 2017 verwelkomde VLOOT in Oostende de medewerkers met hun familie op de jaarlijkse familiedag. We mochten 336 deelnemers ontmoeten.

Onder de stralende zon kon men genieten van een rondvaart met de veerboot HET RODE VIERKANT OP DE ZEE waarbij de reddingsboot ORKA de MOB-oefening (Man-Over-Boord) demonstreerde. Zie video

Een absolute primeur voor de collega’s was het bezoek aan het gloednieuwe multifunctioneel vaartuig SIRIUS dat pas enkele weken geleden aangekomen is in Oostende. Vanop de brug tot in de machinekamer kon men alle nieuwe ruimtes bezichtigen. In de mess werd een lekkere tas verse soep aangeboden.

Grote interesse ging ook uit naar het onderzoeksvaartuig SIMON STEVIN. Via filmpjes kon men volgen hoe de onderzoeken op zee worden uitgevoerd. Tenslotte was de TENDERSWATH een grote publiekstrekker. Dit opvallende schip zorgt voor het vervoer van de loodsen naar de WANDELAAR.

De muzikanten zorgden voor de gezellige sfeer terwijl men kon genieten van een lekker ‘Oostends’ visje en drankje. De Zeescouts St.-Leo uit Brugge leverden prachtig werk en verzorgden onder andere de kinderanimatie.

Sfeerbeelden van de familiedag vindt u hier.

 

22-2-2017